Om os

Vi er ZK rengøring, og vi er klar til at hjælpe dig med diverse rengøringsjobs. Herunder får kan du læse lidt mere om hvem vi er, inden du booker os til dit næste rengøringsprojekt.

Vores historie starter med mig. Jeg har nemlig selv startet firmaet. Det har jeg, fordi jeg selv har arbejdet rigtig meget med rengøring.
Faktisk har jeg mere end 15 års erfaring med diverse rengøringsarbejder, både i private huse og lejligheder, kontorer og kantinerengøring.

Efter at have arbejdet i forskellige firmaer, besluttede jeg mig for at bruge min erfaring som et nyttigt springbræt til at åbne mit helt eget rengøringsfirma.

I dag er vi omkring 25 personer, der bare står klar til at hjælpe med diverse rengøringsarbejder. Vi ønsker nemlig at gøre tilværelsen lidt lettere for dig. Og det tror vi på, at vi kan gøre gennem de forskellige ydelser, som vi tilbyder.

Hvad enten du mangler privat rengøring, kontor- eller erhvervsrengøring, så kan vi klare det. Vi har alle 25 mand en masse erfaring inden for branchen. Derfor kan du stole på altid at få professionel og grundig rengøring.

Jeg står fast på, at vi må være Danmarks mest fair rengøringsfirma. Det gør jeg, fordi vi ikke er ude på at skrue prisen for vores ydelser i vejret. Vi ønsker nemlig, at du får et stykke godt og veludført arbejde til en rigtig fornuftig pris.

Så står du og mangler rengøringshjælp, så bliver du nødt til at prøve os. Vi sørger for at matche dine behov og skræddersy det rette forløb til dig.

Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.